Grey hair..... DO care!!!

Skrub med god samvittighed

Indlægget er sponsoreret af Billigvoks.dk og indeholder reklamelinks

 

Jeg har fået lov at teste 2 skrubbe produkter fra det engelske mærke UpCircle. For lige kort at præsentere mærket, så er der her tale om et nyt hudplejebrand der ønsker at gøre noget godt for vores planet, SAMTIDIG med at du plejer din hud med effektive og lækre produkter. Produkterne er allerede super populære i England, og nu er turen så kommet til Danmark 🙂 Her er tale om 100% naturlige, økologiske, veganske og bæredygtige produkter, som er baseret på kaffegrums eller chai krydderier, som genbruges og bliver til de lækreste hudplejeprodukter.

Jeg er jo KÆMPE bodyscrub fan, og har nærmest lige siden jeg var 15 år, skrubbet min krop fast et par gange om ugen med en god scrub. Jeg vil derfor vove den påstand at jeg er tæt på selvudnævnt ekspert på området 😉 Når vi taler en bodyscrub er der 2 ting der er vigtige for mig.

1. Jeg skal sgu kunne mærke at min hud bliver skrubbet!!!! Det vil sige at kornene i scrubben skal være forholdsvis kraftige, og der skal være nok af dem.

2. Min hud må ikke føles tør efterfølgende.

Coffee Bodyscrub med Lemongrass kan begge dele!!! Den har en behagelig duft af kaffe og Lemongrass, og den føles lækkert på huden. Scrubben er baseret på kaffegrums ( selvfølgelig ), havsalt, sheasmør, og kokosolie, og især de sidste 2 ingredienser gør at min hud føles lækker og blød, og på ingen måde tør efterfølgende. Man får den smukkeste glød, og der er ingen tvivl om at denne her bandit kommer med i kufferten når vi drager sydpå om en uges tid, for den bliver perfekt inden solbadning. Prisen på denne scrub er 165kr for 200 ml, hvilket jeg synes er en fin pris, og den kan købes her

 

Så kommer vi til Face Scrub Når det gælder ansigtsscrub så bruger jeg næsten altid kun kemisk peeling. Altså produkter som indeholder fx. mælkesyre eller Salicylsyre, og som ikke skal skrubbes rundt på huden, men blot skal sidde på nogle minutter, inden de fjernes. Derfor havde ansigts scrubben da også fra starten af alle ods imod sig kan man sige 😀 Og idet jeg påføre den på mit ansigt er min første tanke da også: “UPS den er ALT for grov i konsistensen til mig”…. MEN…. den kan altså et eller andet…. Følelsen efterfølgende leder mine tanker hen på mine børns glatte babynumser, og jeg har følelsen af at min serum og ansigtscreme VIRKELIG får lov at trænge ned i huden og arbejde. Mit ansigt er på ingen måde rødt efterfølgende, og min hud reagere kun positivt på scrubben. Jeg har testet den med citrus olie, som er til tør hud, men den fåes også til sensitiv og olieret hud. Denne scrub koster 145kr. for 100ml og den kan købes Her

 

Disse produkter er til dig som virkelig går op i af de produkter du bruger er økologiske, bæredygtige og veganske. Personligt er økologi ikke et must for mig når jeg vælger produkter, jeg må indrømme at jeg går efter effektivitet og resultater. Det fede ved disse produkter er jo så bare at de kan det hele 🙂 Du kan læse meget mere om produkterne, og deres virksomme ingredienser hos Billigvoks.dk

Marlene Lentz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Grey hair..... DO care!!!