Here we go.....

Here we go…..

 

….. I virkeligheden så prøvede jeg allerede for over 1 år siden at oprette min egen blog, men gav op efter ca. 7 sekunder…. Det der med at sætte sig ned og give sig tid til fordybelse, og til at sætte sig ind i noget nyt…. Det har jeg nok egentlig aldrig været ret god til, men det duer da SLET ikke efter jeg har fået 2 små aber der forstyrre, og sørger for at jeg altid kun liiiiiige får det søvn der gør at jeg husker at tage tøj på inden jeg forlader huset!

Men nu prøver vi at give det en chance, og så må vi se om hvor vi ender 🙂 Behovet for en blog kommer egentlig fra manglende plads til alle mine ord på Instagram 😀 Der er tit en masse jeg gerne vil skrive, spørge om, høre jeres mening om osv, men hvor jeg bliver nødt til at begrænse mig pga. manglende plads i det forum.  Jeg kommer primært til at skrive om vores liv, som en børnefamilie på 4. Alle vores opture og nedture, og hele den rejse vi er på lige nu som en familie. Der kommer også til at være lidt “Beauty”, da jeg jo har en blødt punkt for lige netop det. Elsker alt hvad der har med hudpleje at gøre, både indefra og udefra, og prøver altid en masse lækre produkter så snart jeg får chancen. Derudover tænker jeg at vi skal have en katagori der hedder “opskrifter”, ikke fordi der er ret meget Meyers køkken over mig, men det er bare pisse træls når folk poster madbilleder, og der ikke medfølger en opskrift…. livet er simpelthen for kort til at skulle gennemsøge google hver eneste gang, så kan jeg ligeså godt levere dem til jer på et sølvfad 😉 Og sidst men ikke mindst, så en katagori der hedder “Smoothies”, alene fordi jeg ofte får en masse spørgsmål til hvad jeg putter i mine blendede grøntsagsbanditter, så jeg tænker at det kan være fint at samle en masse opskrifter på disse på ét sted. Men hvad tænker i? Hvad synes i kunne være spændende at læse om? Hvad kan jeg overhoved byde ind med som i ikke allerede får proppet mere eller mindre ufrivilligt ned i halsen hver gang i åbner instagram, eller diverse andre sociale medier? Lad mig endelig høre 🙂

Jeg glæder mig til at lukke jer lidt mere ind, end jeg i forvejen gør på insta, og jeg håber i vil tage godt imod mig her i blogger-verdenen, og bære over med mine begynderfejl, for dem kommer der helt sikkert en masse af 🙂

Kram fra en blogger-newbie 🙂

 

12 kommentarer

 • Rikke

  Stort tillykke med bloggen smukke 😘
  Vil også gerne se/læse om tøj inspiration. Både dit og børnenes fine tøj (læs Mathilde – da jeg jo har en pige) 😀 held og lykke med blogge, jeg vil læse med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maltheogmathildesmor

   Jeg lover at smide nogle indlæg ind når vi har shoppet nyt tøj engang imellem 🙂 Dejligt du vil læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • annavilstrup

  Jeg vil gerne læse meget mere om din sjove vinkel på den leverpostejsfarvede hverdag. 😉 Jeg har selv to pseudotvillinger (14 mdrs mellemrum) og jeg kan SÅ ofte relatere til dine situationer i hjemmet hvor man bare må ende med kaste håndklædet i ringen. Smoothies rører mig intet – de ser lækre ud. Bevares. Men jeg følger dig primært pga. dine sjove udbrud både i opslag og på story. Og mere af Søren tak. Gerne hvor han er selv hjemme med ungerne og opdager en lort i sandkassen. OMG, griner stadig for sygt af den video!!! Hahaha.

  Keep up til good work. Hilsen en trofast følger igennem de sidste par år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maltheogmathildesmor

   Haha åhh ja sandkasse-videoen gik jo nærmest viralt 😀 Hvor er det dejligt at du hænger på igennem flere år, håber jeg kan få dig til det samme herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise chr.

  Jeg glæder mig til at læse mere fra dig. Har lidt håbet og manglet at du ville lave en blog til lige netop de ting du har beskrevet i dit indlæg 🙂😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maltheogmathildesmor

   Sig endelig til hvis der er andre emner du synes kunne være spændende 👍🏻😃 Og tak for at du læser med 😘❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det eneste rigtige smukke – elsker at følge med 😍 Og ENDELIG deler du ud af dine opskrifter 👏🏼👏🏼 Held og lykke – er sikker på din blog bliver fantastisk 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maltheogmathildesmor

   Tak smukke 😘❤️ og ja det bliver meget nemmere for dig at få opskrifterne nu 😂👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg glæder mig til at få udpenslet i endnu flere deltaljer hvor kaotisk og samtidig skønt jeres familieliv er 😂😍🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maltheogmathildesmor

   Haha jeg lover at levere alle de pinlige sandheder om vores hverdag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Gooood ide🙋🏼‍♀️ Elsker dine opslag på instagram , så vil helt sikkert følge med herinde også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maltheogmathildesmor

   Wuhuuu min allerførste kommentar herinde, og så er den ovenikøbet så sød 🙂 Dejligt at du har lyst til at kigge med herinde også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Here we go.....