Når læring bliver en leg.

HAMA perler – ren nostalgi!

Indlægget indeholder reklame

Nostalgisk leg

Vi har været så heldige at få lov at teste Happy Elephants perlekit By Anja Takacs. Til jer der ikke lige kender Anja Takacs, så er hun en ung pige på 30 år, der har udgivet en masse perlebøger der gør det nemt for børn at lave de fineste ting ud af perler. Alt lige fra vægdekorationer til drømmefangere, eller noget helt trejde 🙂 Det vigtige er at det er overskueligt for barnet, og dermed sjovt. Hendes bøger og perlesæt er til alle børn der nyder at lege med perler, og som er klar til mere end bare den simple runde eller firkantede perleplade.

 

Det får mig sgu lidt til at trække på smilebåndet når jeg ser Mathilde med hendes perler. Hun minder mig SÅ meget om mig selv i den alder, jeg var heller ikke hverken “dukkemor” eller typen der kunne lege med mine andre legeting i timevis. Når jeg fordybede mig i noget var det tegninger, maling, perler eller noget andet kreativt, og Mathilde er præcis ligesådan. 🙂 Det er sjovt at se hvordan hun lige nu bliver dygtigere og dygtigere, og begynder at lege med mønstre, og former. Det er ikke længere nok bare at få fyldt perlepladen, den skal have et bestemt look 😉

Happy Elephants perlesættet er anbefalet fra 5 år og op, hvilket jeg synes er meget passende. Mathilde er knap 5, og hun har stadig brug for hjælp hvis elefanterne skal blive færdige 🙂 Det gør nu slet ikke noget, for hvor er det helt ærligt bare pisse hyggeligt når vi sidder der sammen, og hun diktere hvilke farver jeg nu skal finde til hende 🙂 Jeg er slet ikke i tvivl om at hun allerede om et par måneder ville kunne gøre dem færdig selv.

Hvis du også har en lille perleglad dreng eller pige, så er det måske værd at vide at Panduro  har 20% på ALLE HAMA-produkter i uge 18-20 🙂 Så er det med at få fyldt lageret op af de lækre produkter 🙂

I løbet af det næste stykke tid vil Panduros HAMA produkter blive anmeldt på http://momstertest.dk/  af forskellige mødre, og her kan i også læse vores anmeldelse 🙂

 

 

 

 

 

Marlene Lentz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når læring bliver en leg.