4 ting der vil redde køreturen, flyveturen, eller måske endda hele ferien ;-)

Krøller eller ej…..

Indlægget er sponsoreret af hh Simonsen

Der findes efterhånden et hav af muligheder når det handler om at lave krøller….. stor krøller, små krøller, waves, soft curls, casual curls glattejern, krøllejern, crimper osv osv osv. Mulighederne er mange, og man kan hurtigt købe sig fattig i udstyr 😀 Mit bedste råd er først og fremmest at finde ud af hvilken slags krøller du ønsker! Hvad passer til dig og dit hår? Derefter så bruger du 10  minutter på Billigvoks.dk hvor du giver dig ro til at læse om de forskellige stylers fra hh Simonsen. Der er nemlig en ret fin beskrivelse af alle deres stylers, og hvilket resultat de hver især giver. Og så er det ellers bare at bestille hjem, og komme igang med at øve sig…. Husk: Øvelse gør mester!! 😉

Jeg har været så heldig at få lov at teste deres ROD VS4 Soft curler. Jeg valgte denne da jeg godt kan lidt at der er en smule krøl, men med et hint af “morgen-bollehår” 😀 Aj måske bare morgenhår, men i ved hvad jeg mener 😉 Hår der ligner at man har brugt sammenlagt 3 minutter på at style det, men som bare giver lige præcis dét ekstra!!

Jeg vil ikke bruge alt for mange linjer på at give jer alle de tekniske detaljer omkring denne styler, alt det kan i læse meget mere om Her, men et par hurtige, og relevate facts er at det selvfølgelig er et keramisk krøllejern der beskytter håret, det varmer op på 20!!!! sekunder! #whattheactualfuck? Det kan temperaturreguleres fra 120 til 210 grader, det indbygget sleep mode der gør at det selv slukker efter 90 minutter, og så har det en ekstra lang ledning, hvilket er super nice 🙂

Det første jeg ligger mærke til da jeg begynder at bruge krøllejernet er at mit hår ikke “damper” som det normalt gør når jeg krøller det. Naturligvis har produkter også en del at sige her, men jeg har ikke skiftet nogle af de stylingsprodukter som jeg normalt bruger, så jeg har egentlig indtrykket af at jeg her bruger et produkt som er mere skånsomt for mit hår. Jeg behøver heller ikke holde krøllejernet i mit hår ligeså lang tid som jeg plejer, normalt tæller jeg til 10 ved hver krølle, og her kan jeg nøjes med at tælle til 5-6 stykker. Jeg har altså næsten halveret “produktionstiden” ved hver krølle, og derved også den tid mit hår bliver udsat for varme.

krøllerne er som lovet store og bløde. På billedet er det helt “friske”, og derfor ret markante. Personligt kan jeg faktisk bedst lide “2.dags krøller”, som netop får det her sjuskede og lidt tilfældige look. Det fede ved det her krøllejern er at det faktisk kan lave krøller der holder i 3 dage.Det tager mig altså sammenlagt 10 minutter at style en frisure der holder i 3 dage…. Det er absolut godkendt hvis i spørger mig. 🙂 På min boomerang herunder er krøllerne 2 dage gamle, og lige som jeg elsker dem 🙂

 

Prisen for ROD VS4 styleren er 779kr hos Billigvoks.dk

Marlene Lentz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

4 ting der vil redde køreturen, flyveturen, eller måske endda hele ferien ;-)