Skrub med god samvittighed

4 ting der vil redde køreturen, flyveturen, eller måske endda hele ferien ;-)

Indlægget er sponsoreret af Ciha og indeholder reklamelinks

Sommerferien står for døren, og med den garanteret også en del transporttid, enten i bilen, eller på fly.  Jeg ved ikke med jer, men der er fanme ik’ meget ferie og afstresning over 4 overophedede, overtrætte, tissetrængende og sultne mennesker pakket sammen i en varm metaldåse på den tyske autobarn, og jeg kan helt ærligt have svært ved at have ”voksen kasketten” på når jeg selv er max presset. I år skal vi (heldigvis ) flyve, og det er jeg evigt taknemmelig for, det forkorter alligevel lige rejsetiden med ca.70%, men jeg kan nu stadig godt lide at have lidt overraskelser med til ungerne, der lige kan tage toppen af utålmodigheden for at komme ned i varmen til is ad libitum 😊 Her er mit bud på 4 ting der har reddet os i en snæver vending. Det er alle ting der nemt kan medbringes i bilen, på flyveren eller ved poolen for den sags skyld.

 

  1.  Magnet Bøger  De er freaking geniale!!!! De grisser ikke, og skulle ungerne få tørret lidt softice ud over dem, så kan de hurtig tørres af med en vådserviet 😊 Ciha.dk har en fint udvalg med alt lige fra dinosaur, til cirkus, bondegård og eventyr, så der er lidt for alle. De giver god anledning til at ungernes fantasi kan få frit løb, og vi har fået virkelig mange gode, og sjove samtaler imens vi har hygget med magnetbøgerne.

2. Design kit Det her er ren nostalgi hvis du ligesom jeg var barn i 90’erne 😀 Har du en kreativ pige ( eller dreng ) er det her et sikkert hit. Børnene sammensætter selv deres ”model” og tegner skitsen, som de så herefter kan farvelægge. Mathilde ELSKER det, og jeg har mistet tal på hvor mange tegninger der efterhånden er kommet ud af det her sæt. Det skal helt sikkert med i kufferten til Tyrkiet.

 

3. Klistermærkebøger Jeg ved ikke hvad det er med børn og klistermærker, men det drager dem ligesom møl til en flamme 😊

Ciha har et kæmpe udvalg af klistermærkebøger, så der er noget for alle, uanset køn og alder. Fordelen ved dem er at klistermærkerne er genanvendelige, hvilket gør det en del mere budgetvenligt, og krisen er ikke nær så stor når hele ipadden er klisteret ind. Vores unger havde en fest med at dekorere ruderne i bilen sidste år. Der var ro på bagsædet i knap 40 minutter, de kunne pilles af igen med et snuptag = alle var glade!!

 

4. Pixel Mandala Har du et barn der elsker at fordybe sig i fx perler er det her det perfekte alternativ til ferien, de skal nemlig ikke stryges 😊 1200 stifter og et hæfte med forskellige skabeloner der kan klippes ud og ligges under pladen, så det er nemt at lave et mønster. Måske ikke den bedste aktivitet til bagsædet da i risikere en del opsamling, men vi brugte den meget ved poolen som skyggehygge, og på værelset om aftenen men mor gjorde sig klar 😊

 

 

Det var min top 4 med ting til ferien, hvis i har andre gode tips så smid endelig en kommentar i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden 😊 Og ellers er der vist ikke så meget andet at sige end Held og lykke, god fornøjelse, og må gud være med jer på rejsen 😀

 

 

Marlene Lentz

1 kommentar

  • Nanna

    Taaaaak så blev jeg lige 400 kr fattigere 😂😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skrub med god samvittighed