HAMA perler - ren nostalgi!

Grey hair….. DO care!!!

Indlægget er sponsoreret af hh Simonsen

 

Jeg tror jeg var 14 år da jeg fandt mit første grå hår!!!

14 FUCKING år!!!! Hvad sker der lige for det???? Både min mor og far ( dengang han levede ) er udstyret med en del af de grå banditter, så jeg må vel konkludere at det, sammen med min store næse, og små øjne som bliver helt skæve når jeg griner, er nogle af de mindre flatterende træk jeg har været så heldig at arve fra dem 😀 Nå men i denne omgang holder vi os altså lige til de her grå hår….

Jeg har altid skiftet hårfarve ret tit, og i mange år var der jo kun tale om enkelte grå hår hist og pist, så det var egentlig ikke noget der generede mig synderligt. Igennem mine 20’ere farvede jeg vel ca. bund hver 6-8 uge, og det kunne fint dække min grå hemmelighed 🙂 Men de seneste år er der efterhånden kommet så mange til at jeg vil skyde på at parykken efterhånden er 80% dækket af fuldstændig hvide / sølvgrå hår. Jeg farver min bund hver 14. dag for at holde det nogenlunde, og selv det er faktisk ikke nok, de sidste 4 dage kan man tydeligt se at der er en udgroning. Jeg er SÅ træt af det!!! Først og fremmest fordi jeg helt ærligt begynder at frygte at håret på et tidspunkt simpelthen falder af, eller jeg gror et 3. øre pga. al den hårfarve. Men det tager også tid hver gang, og med 2 små børn, så er det altså ikke ligefrem tid jeg svømmer rundt i!

Søren har længe sagt at han synes jeg skal lade det blive gråt, han synes det er total stilet, og ville se super cool ud, og jeg begynder selv at overveje det mere og mere. Men samtidig så synes jeg bare at SÅ meget af min identitet sidder i mit hår…. kender i det? Altså jeg er jo mørkhåret, det er sådan jeg ser mig selv, og det er det jeg synes der passer til mig. Så det kræver en del tilvending pludselig at skulle tænke på sig selv som lyshåret / gråhåret. Og jeg synes måske også at det er tdiligt at anligge Gunbrit fritz, i en alder af 36 😀  Men jeg går og samler mod… 🙂 jeg synes det måske kunne være fedt med noget grå ombre / balayage, det eneste problem er bare at på de fleste er bunden mørk, og så har jeg jo samme problem, eftersom min bund er temmelig lys 😀 Jeg tænker noget ala dette:

 

 

Hvad synes i?? kender i nogle der har taget springet, og er gået “All grey” 🙂 Tag mig gerne på deres profil på instagram, eller skriv deres profilnavn i kommentarfeltet, så jeg kan tjekke dem ud, og forhåbentlig samle mod og inspiration 🙂 Og hvad ville i gøre? Overgive jer til de grå hår, eller kæmpe imod et par år endnu? 🙂

 

De nye super børster fra hh simonsen. Air brush til venstre, og Gloss brush til højre.

Og nu vi er ved håret 🙂 Så har HH Simonsen netop lancheret 5 nye super lækre børster, og vi har fået lov at teste 2 af de skønne banditter, nemlig “Air brush” og “Gloss Brush”.  Den første “Air Brush” er i særdeleshed god til hårtørring, da dens åbne design lader luften løbe frit gennem børsten. Den har ekstra store “dutter” på børstehovedet, som stimulere hovedbunden når du børster, og er ekstremt fleksibel, hvilket minimere hårtab når man børster 🙂

“Gloss brush” er en kombination af ægte Vildsvin hår og fleksible børster med dutter på, som massere hovedbunden når du børster, og ligsom trækker de naturlige olier fra hovedbunden med gennem håret når du børster, og giver et stærkere og mere glansfuldt hår. Man kan bruge børsten i vådt hår, hvilket jeg personligt synes er virkelig skønt, da jeg altid reder både mit og Mathildes hår igennem når vi har puttet hårkur i, for at få kuren fordelt ordentligt.  🙂

Begge børster er super skønne, men især “Gloss Brush” er jeg blevet kæmpe fan af, den føles bare så skønt i håret 🙂 Børsterne kommer til salg i frisørsaloner landet over i Juni 2019

Marlene Lentz

5 kommentarer

 • Naja

  Gør det. De eksempler du har lagt billeder op af er så flot og en super god og nænsom overgang til total sølvræv. Jeg finder selv flere og flere grå hår på mit eget hoved og jeg har allerede besluttet at det ikke skal farves hele tiden. Jeg har selv gjort mig den tanke, at farve lidt lyst i for at kamuflere det grå, når det altså bliver for tydeligt. Så jeg glæder mig til at følge med hos dig og se hvad du vælger 😊
  Som sidenote vil jeg lige tilføje at grunden ril at synes det grå kan blive for meget er, at hvis man ikke går med makeup hver dag, bliver man lidt en grå mus, hvis både ansigt er nøgent og håret heller ikke er farvet (hvis du ved hvad jeg mener) 🙈det er egentlig mest derfor jeg ikke kan se mig selv med helt grå lokker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line eg

  Min blomst… ❤️ Jeg var gået amok hvis jeg skulle farve hår så tit. Har sagt det før og siger det igen.. lyst og grå blanding i. Og ved du er smuk med det lyse også 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maltheogmathildesmor

   Årh du er så sød 🙂 Måske jeg snart bliver modig nok 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har samme trælse problem og farver også løs. Men det vil være sejt, hvis du overgav dig til det grå. Farver du selv bunden? Jeg har aldrig lykkes at finde en mørkebrun hjemme hårfarve uden rødt skær. Så hvis du selv farver, må jeg så spørge hvilken farve (mærke og nummer) du bruger?
  Mvh. Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maltheogmathildesmor

   Det er simpelthen så træls, og ja – især når man har så mørkt hår, så er det ekstra tydeligt. Jeg har de sidste 6 år farvet min bund selv, jeg køber min farve hos Frisørenes netbutik, den hedder nummer 4 – Medium chestnut, og så blander jeg med 20 vol. – 6% beize 🙂 Det bliver på inden måde rødligt synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HAMA perler - ren nostalgi!