10 Fun facts om mig!

Emner der pisser mig af, eller giver Søren tyndskid

Overskriften er i virkeligheden lidt misvisnede, for i bund og grund så skændes vi faktisk aldrig hjemme hos os, men der er nogle emner, eller situationer der næsten med garanti skaber dårlig stemning, hønserøv og/eller tyndskid i vores lille hjem, og dem skal i da ikke snydes for, enjoy! 😉

Samtaler før kaffe!

Indrømmet!! Jeg er IKKE morgenmenneske!!! Jeg er slow-starter, og har brug for minimum 20-30 minutters ro, hvor koffeinen får lov at kicke ind, inden jeg kan deltage i nogen som helst form for dialog, træffe nogen form for beslutning, eller svare i mere end enkelte stavelser. Søren derimod…. Sweet mother of Jesus…. Søren vågner med det der mest af alt minder om akut mund-diarré hver morgen, det vælter ud af ham fra det øjeblik han slår øjenene op!! Efter snart 6 år skulle man tro at han havde lært at ligge en dæmper på det, og bevæge sig på tåspidser indtil jeg selv åbner ballet, men nej! Det ender stadig, 5 ud af 7 morgener med at han spør mig: “Er du sur”??? Og jeg ved ikke med jer, men det spørgsmål sparker sgu sjældent joy, hjemme hos os, så nogle gange starter vores morgen altså bare lidt skævt på grund at mit gnavne morgenhumør.

Den evige party-pooper.

Rollefordelingen hjemme hos os er åbenbart ridset i sten. Vi køre good cop / Bad cop stilen, og i kan selv gætte hvilken rollen mor her har!! Hver dag – 365 dag om året! Som hende der altid forlod dansegulvet sidst, med flest sjusser indenbords, for derefter at falde i søvn ovenpå de 3 hjembragte pizzaslice, falder det mig simpelthen bare ikke naturligt at agere Party pooper på daglig basis. Det er ALTID mig der siger nej til juice, kage og slik i hverdagen! Det er ALTID mig der siger at man SKAL spise sine grøntsager. Det er altid mig der stopper den super fede, sjove leg der foregår i 6. gear mellem farmand og ungerne, 5 minutter over sengetid, for at minde dem om at der er en ny dag i morgen. Det er altid mig der slukker for fjernsynet, Osv osv osv. Og det er helt ærligt røvtræls, jobbet som stopklods er utaknemmeligt og pisse kedeligt, og jeg skal nogle gange bide mig hårdt i læben for ikke at råbe til Søren “NU MÅ DU FANME STEPPE OP”.

Økonomi!!

Muligvis jordens mest usexede emne, og med garanti kilden til mange skilsmisser hvert år. Hjemme hos os agere Søren finansminister, eller som jeg ynder at kalde ham,  “økonomidiktatoren”. Jeg er selvfølgelig godt klar over at det nok ville knibe med at få råd til ting som havregrød til ungerne, terminer og tandpasta, nogle gange hvis det ikke var for ham, til gengæld ville ungerne og jeg 100% være fashionable nok til at deltage i et modeshow i New York. Indrømmet at jeg nogle gange skal arbejde på mine prioriteringer, men gud hvor hænger fælles økonomi, og fællesbeslutninger omkring økonomi mig bare langt ud af halsen. Kan i huske dengang hvor man kunne smide 6000kr til en taske, vel vidende at man ikke havde råd til mad, busbilletter eller toiletpapir resten af måneden, men det var ligemeget, for man stod kun til regnskab for sig selv…. Og så cyklede man og sultede…. og forhøjede sin kassekredit for 17. gang. Good times! Søren er iøvrigt ca. ligeså tilfreds med hans rolle som økonomisk diktator, som jeg er med rollen som party pooper! Og så reagere hans mave på en meget mystisk måde hver gang jeg har svunget dankortet, og uden at gå i detaljer kan jeg afsløre at han aldrig får brug for en tarmskylning.

Telefonforbrug og SoMe

Generelt bliver der brugt for meget telefon hjemme hos os, punktum!! Så skulle man jo tro at vi så nemt ville kunne blive enige om at bruge den lidt mindre begge to, og så var den skid ligesom slået, men istedet kaster vi os ud i en længere diskussion omkring hvad der ligesom retfærdiggøre at man sidder og glor ind i skræmen. Søren mener fx at der er forskel på om man kigger på nyhederne og instagram, da det ( ifølge ham ) er vigtigt at vide hvad der sker ude i verden. JEG kunne grundlæggende ikke være mere ligeglad med hvilken politikker der nu har skidt i nælderne imens de har være stang vissen under et besøg i Grøften, eller nyheden om den nye klimalov, til gengæld er fx Instagram en kæmpe tidsrøver for mig. I bund og grund er det jo fuldstændig ligemeget hvis du spørger vores børn, de differentiere jo ikke imellem Lars Løkke og en kendt instagrammer, de ser bare at mor og far ihvertfald ikke ser på DEM!!

Hvornår er du hjemme?

Søren kan ikke beregne en ETA ( estimated time arrival ) om det så galt hans fucking liv!! Han har stadig ikke indset at når man står alene med 2 unger så tæller hver time, nej hvert MINUT faktisk!! Så når han siger at han er hjemme klokken 17, så skal den sagsusme ikke være 17.30 – 17.45 eller som det oftest er tilfældet en hel time senere når han kommer hjem!!! Så SKAL han træde ind af døren på slaget 17.00!!! Jeg tror nogle gange at han lyver lidt med vilje for at undgå en diskussion med mig i telefonen, og at han naivt tænker at jeg nok ikke opdager at han er hjemme 20 minutter senere end hvad han lovede, men det svare ca. til at håbe på at jeg ikke opdager en strømafbrydelse eller et januar udsalg. JEG OPDAGER DET, og mit dårlige humør stiger i takt med ungernes skrig, og mine svedskjolder under armene.

Søren mister hans ting…. Hele tiden!

Og nu tænker du måske “Nå ja, det sker vel for os alle sammen i ny og næ at vi får forlagt en nøgle eller vores kørekort” – Jep det gør det!! Problemet er at det sker for Søren på næsten daglig basis. Så tænker du måske nu “det er vel hans problem  og ikke dit”? I teorien ja, i praksis NEJ!!! Søren mister nemlig altid ting som han skal bruge lige nu og her, og det gælder altid liv eller død. Og det er altid ungerne eller mig der har forlagt dem! Aldrig ham selv! Jeg har tit prøvet at ignorere ham når han render rundt som en hovedløs høne, og mangler bilnøglen, eller registreringsattesten på den bil han netop har solgt, men det er som om at det er underforstået at når Søren mangler noget, er det et kollektivt problem, og hans stemme bliver mærkelig skinger, og stemningen bliver mere og mere anspændt, indtil den forlagte genstand bliver fundet igen. Det driver mig til vandvid, og mest af alt fordi jeg ved at historien med 10.000% garanti gentager sig selv, det er kun et spørgsmål om dage.

Hvad med jer? Hvilke emner kommer op på regelmæssig basis hjemme hos jer og skaber dårlig stemning?? 😀

Fik du læst 10 ting jeg hader mest ved weekenden ?

Marlene Lentz

2 kommentarer

  • Tania

    Især den med good cop/bad cop gør sig gældende hjemme ved os. Og jeg har samme rolle som dig. Noget der pisser mig meget af! .. og så når min kæreste slet ikke er punktlig eller har samme behov for rutiner som jeg har. Om vores datter sover 19.00-19.30-20.00-20.30 er fuldstændig ligemeget for ham. Ikke for mig!! Samme tid hver dag, samme rutine – basta! Haha 😂 .. og ogå den med tiden og punktligheden gælder her. Jesus det er træls. Hvis man skal ud af døren 9.30, så er det 9.30 og ikke 10.00 eller 10.15 !!! … føler så meget med dig 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vickie

    Det er sådan ca de samme emner hjemme hos os. Nogen af dem har modsat rollefordeling, men det er stadig hammer irriterende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 Fun facts om mig!