En lille hverdags update, om søvn, bleer og Børnetøj

En lille film i dag, Hollywood i morgen ;-)

Nå, men herhjemme er status så pt. at både Malthe og Mathilde har 39 i feber, og Søren er drønet til Odense til madlavningskursus hos Pasfall!! Med overnatning selvfølgelig!!!  Må jeg have lov at linke til dette opslag, da det endnu engang virker relevant ;-D https://maltheogmathildesmor.bloggersdelight.dk/2019/01/31/nogle-gange-skulle-man-altsaa-bare-vaere-far/

Jeg var egentlig lidt skeptisk over at skulle være alene med 2 syge børn, men det viser sig at de jo faktisk er nemmere at håndtere når de er syge!! 😀 Saft i sofaen og Paw patrol i fjernsynet, og så er der ellers fuldstændig ro fra dem 😀

 

Nå men det jeg jo egentlig ville med det her indlæg var at lade jer se hvad ungerne og jeg var en del af for nylig. Vores allerførste film-debut!! Hvad skal det dog ikke ende med altså, hollywood here we freaking come!! ;-D Vi havde en super sjov og hyggelig dag, med de søde drenge fra STEP, og jeg synes der er kommet en rigtig fin lille film ud af det. I kan se filmen ved at klikke på linket her:  FynBus video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu vil jeg få bikset lidt nem aftensmad sammen, for mine børn kræver altså mad næsten ligegyldigt hvor syge de end er 😀 God lørdag til jer.

Marlene Lentz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En lille hverdags update, om søvn, bleer og Børnetøj