10 Ting jeg hader mest ved weekenden....

Vores favoritter fra Australian Bodycare

Dette oplæg indeholder reklame for Australian Bodycare.

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=27297&bannerid=52884  ( annoncelink )

Herhjemme har vi efterhånden været storforbrugere af produkterne fra Australian Bodycare i over 1 år. Det startede faktisk med at jeg var så heldig at få sponsoreret nogle produkter gennem min instagram profil, og heldigvis for det for ellers er jeg faktisk ikke sikker på at vi havde prøvet dem 😀 Jeg er typen der helst vil have at mine produkter dufter af parfume, og jo mere jo bedre 😀 Og for at være helt ærlig, så er jeg IKKE vild med duften af Tea tree oil, men nu havde vi jo engang modtaget de her produkter, og så kan man jo ligeså godt prøve dem! Og så har vi ellers efterfølgende været faste kunder herhjemme.

 

Først og fremmest opdagede jeg til min store begejstring at duften af Tea tree oil faktisk forsvand efter 10 minutters tid, og tilbage var så kun den gode virkning fra produkterne 😀 Søren lider af atopisk hud, hvilket jo i bund og grund betyder tør hud, eller børneeksem. Han er i perioder MEGET generet af det, og har så længe han kan huske været afhængig af hormoncreme og dyre fedtcremer. Her har produkterne fra Australian Bodycare VIRKELIG hjulpet!! Han forbrug af hormoncreme er langt over halveret, og det samme er indkøbende af røvdyre fedtcremer. Sørens farvoritter er blandt andet deres bodylotion ( annoncelink ) som han faktisk bruger hver dag. Har huden brug for lidt ekstra bruger han deres Bodycream (annoncelink ) som er en smule federe i konsistensen.

2 af Sørens favoritter

Og ikke mindst deres Bodywash   ( annoncelink ) , som vi desværre er løbet tør for, så der skal vist snart fyldes op på hylden igen 😀

 

Jeg har efterhånden også fået nogle helt faste farvoritter som jeg bruger flere gange om ugen, og som jeg helt sikkert kommer til at fortsætte med.

3 af mine farvoritter

Deres bodyscrub er – hands down, til dato den bedste jeg har prøvet til prisen!!! Jeg kan godt lidt dens lidt grove korn, som især hjælper på indgroede hår, og efterlader min hud virkelig blød og lækker. Jeg bruger den på hele kroppen 2 gange om ugen, og i bikinilinjen 3-4 gange om ugen faktisk. I finder den her:

Verdens bedste Bodyscrub   ( annoncelink )

En anden ting der især hjælper på indgroede hår, og røde knopper efter intin barbering er deres intim Shaving gel( annoncelink ). Den skal lige sidde på 1 minut inden man barbere, og den er VIRKELIG genial!!

Deres Face mask ( annoncelink ) er en dybderensende maske, der forbygger urenheder og exfoilere samtidig. En super effiktiv maske, og igen et fund til prisen. Jeg bruger den 1-2 gange om ugen, og gerne efterfulgt af en fugtmaske.

 

Klik på billedet for informationer om produktet

Det sidste produkt jeg vil dele med jer er der bare ingen måde at gøre sexet på 😀 Og jeg kunne snildt ha’ lagt mig til at dø da 2 af gutterne fra Australian Bodycare overrakte mig en pakke med deres Femigel tuber til et event vi var til 😀 “Øhhh tak, hvad gør de”? Muligvis et af de spørgsmål jeg fortryder allermest jeg nogensinde har stillet 😀 Men igen var vi ude i en situation hvor at når jeg nu havde fået produkterne, så kunne jeg jo ligeså godt prøve dem 😀  Det er jo ikke nogen hemmelighed at der nogle gange kan ske ting i underetagen, der hverken er særlig spændende eller behagelige for den sags skyld, for mit vedkommende sker det ofte i forbindelse med min menstration. Femigel fjerner kløe, tørhed, irritation og ubehagelig lugt. Det er et lille lækkert rensende brusebad til underetagen, som efterlader området friskt, og behageligt. Jeg vil skåne os alle sammen for flere detaljer, men i kan læse mere om produktet ved at klikke på billedet 🙂

 

Det var vores yndlingsprodukter, som der altid bliver fyldt op af herhjemme igen og igen 🙂 Har i prøvet nogle af deres produkter selv? Og hvad synes i? 🙂 Generelt synes jeg at Australian Bodycare levere nogle super effektive til det halve af prisen for tilsvarende produkter. Vi er ihvertfald kæmpe fan herhjemme. I finder alle produkterne fra Australian Bodycare her:

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=27297&bannerid=52884 ( annoncelink )

 

 

Marlene Lentz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 Ting jeg hader mest ved weekenden....